Eazit, uw complete ICT Partner voor de Moderne Werkplek

    Bij Eazit zijn we er trots op dat we al meer dan 15 jaar uw vertrouwde partner zijn voor alle ICT-behoeften. Als one-stop-shop bieden we een naadloze werkplekervaring voor u en uw medewerkers, waarbij we niet alleen denken aan (cyber)security, maar ook alle ICT-zorgen uit handen nemen. Met een persoonlijke benadering, servicegerichte instelling en een breed portfolio ondersteunt Eazit u optimaal bij het bevorderen van digitaal en online (samen)werken binnen uw bedrijf.


    Enreach Contact: De totale communicatie oplossing

    In de zakelijke wereld van vandaag is bereikbaarheid en effectieve communicatie cruciaal. Bij Eazit begrijpen we dit. Met Enreach Contact sluiten we perfect aan bij de behoeften van de moderne werkplek en de manier waarop uw klanten met u willen communiceren. Hiermee is uw onderneming altijd optimaal bereikbaar via verschillende communicatiekanalen. Met onze oplossingen kunt u genieten van verbeterde efficiëntie en een communicatie-ervaring die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

    De Moderne Werkplek: Overal veilig werken via de cloud

    Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner in het transformeren van uw werkplek naar een toekomstbestendige en moderne werkplek waar u efficiënt en veilig kunt werken. Onze diensten zijn speciaal ontworpen om uw bedrijf te helpen groeien en te floreren in het digitale tijdperk. Wij leveren dan ook oplossingen die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook klaar zijn voor toekomstige ontwikkelingen.

    BEKIJK ONS TOTALE PORTFOLIO

    IT & WERKPLEKBEHEER

    IT-oplossingen werken het snelst en soepelst wanneer deze door één partij worden beheerd. Eazit heeft alle kennis en expertise in huis voor werkplekbeheer en (stapsgewijs) overstappen naar de cloud. Zo kunt u zich 100% richten op uw groeiambities.

    Internet

    Uw onderneming verdient stabiel internet waarop u kunt bouwen. Eazit levert zakelijk internet volgens de modernste standaarden en volledig aangepast naar uw wensen. Met onze zakelijke internetverbindingen via ADSL, VDSL en Glasvezel en snelheden oplopend tot 10 Gigabit per seconde staat niets uw bedrijfsprocessen nog in de weg.

    Netwerk & SECURITY

    Eazit verzorgt slimme en gebruiksvriendelijke netwerkoplossingen voor mkb’ers om digitaal werken te bevorderen. Van nieuw op te zetten netwerken tot aanpassingen aan bestaande bedrijfsnetwerken, bij Eazit kunt u rekenen op netwerk en state-of-the-art beheer.
     

    (Mobiele) Telefonie

    Eazit levert slimme telefonieoplossingen op basis van de nieuwste technieken. Zowel op het gebied van vaste (IP-) telefonie als mobiele telefonie staan gemak, bereikbaarheid en flexibiliteit voorop. Aan de achterkant realiseren wij dit met geavanceerde technieken van verschillende leveranciers, aan de voorzijde bieden we u gebruiksvriendelijke webportals, apps en flexibele maandabonnementen. U heeft zelf de volledige controle over uw bereikbaarheid.


    Wij werken allemaal aan hetzelfde doel

    Het moet gewoon werken

    OVER EAZIT

    Onze oplossingen moeten werken

    Altijd een passende oplossing en een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. Dat begint in de eerste plaats met goed luisteren. We voelen ons betrokken bij uw probleem of vraag en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Aan de hand van onze kernwaarden werken we allemaal aan hetzelfde doel: Onze oplossingen moeten werken voor u!

    Een team van specialisten in Telefonie, IT & Internet

    Een jong bedrijf met veel ervaring in de nieuwste technieken op het gebied van Telefonie, ICT en Internet. Met een team van specialisten blijven we ons continue breed oriënteren, want de ontwikkelingen gaan snel en geen klant is hetzelfde. Maar naast specialisten zijn we bovenal een team met een no-nonsensinstelling en plezier in ons werk. Samen streven wij ernaar om altijd een passende oplossing te bieden!

    We laten niets aan het toeval over

    Bij Eazit kunt u vertrouwen op veilige en vlekkeloze communicatie. Al onze oplossingen staan in goed beveiligde datacenters.
    Eazit handelt in overeenstemming met toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordenng Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Daarnaast beschikt Eazit over ISO9001- en ISO 27001-certificeringen. Zo weet u dat uw privacy te allen tijde is gewaarborgd en bent u verzekerd van een zorgvuldige omgang met uw bedrijfsgegevens.

    De klant staat centraal

    Onze oplossingen en diensten moeten werken voor onze klanten. Om deze reden werken we met flexibele oplossingen en flexibele contracten. Het is aan ons om mee te bewegen met de markt en de wensen van de klant, niet andersom. We hebben een duidelijk doel: een kraakheldere verbinding! Dit geldt voor alle communicatiestromen. Met onze service en expertise zorgen we ervoor dat het werkt, voor iedere klant.

    Direct contact

    Vakkundig en behulpzaam