Wie zijn we

Een jong bedrijf met veel ervaring in de nieuwste technieken op het gebied van Telefonie, ICT en Internet. Met een team van specialisten blijven we ons continue breed oriënteren, want de ontwikkelingen gaan snel en geen klant is hetzelfde. Maar naast specialisten zijn we bovenal een team met een no-nonsens instelling en plezier in ons werk. Samen streven wij ernaar om altijd een passende oplossing te bieden!

Voor onze vestiging in Houten zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor diverse werkzaamheden. Bekijk snel onze vacatures om te zien of er een passende vacature tussen zit voor jou!

Benieuwd welke oplossing we voor u hebben?
We horen graag van u!

Waar staan we voor

Altijd een passende oplossing en een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. Dat begint in de eerste plaats met goed luisteren. We voelen ons betrokken bij uw probleem of vraag en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Aan de hand van onze kernwaarden werken we allemaal aan hetzelfde doel: Onze oplossingen moeten werken voor u!

1. Resultaat

Onze oplossingen en diensten moeten werken voor onze klanten. Punt. Alle nieuwe technieken en mogelijkheden zoals de cloud zijn natuurlijk mooi, maar we vergeten daarbij nooit wat het belangrijkste is: Het moet gewoon werken!

2. Eerlijk

We gaan met Crystal Networks altijd voor een langdurige relatie. Dat is volgens ons alleen mogelijk met een helder en transparant verhaal en eerlijk advies.

3. Inleven

We leveren oplossingen die werken en vertellen een eerlijk verhaal, omdat we echt betrokken zijn bij onze klanten. We begrijpen de struikelblokken en kennen de valkuilen en willen graag samen de beste keuze maken.

4. Stel vragen

Stel vragen en -misschien nog wel belangrijker- luister naar de antwoorden! Goede support, een passend advies; het begint allemaal met goed luisteren.

5. Leuk

Erg belangrijk: Het is leuk wat we doen! Bij complexe projecten en lastige issues nemen we ons werk uiteraard erg serieus. Maar juist dan is het belangrijk om ons af en toe te realiseren: Het is leuk wat we doen! En we hopen natuurlijk dat u dat ook ziet.

6. Flexibel

Ontwikkelingen gaan snel en geen klant is hetzelfde. Wij vinden dat je als leverancier moet meebewegen en niet andersom. Wij staan daarom voor flexibele oplossingen en flexibele contracten. Klaar voor de toekomst, klaar voor groei.

7. Stap extra

Onze oplossingen moeten werken. Dat betekent soms ook wat verder kijken dan je eigen oplossingen, contracten en SLA’s. Het resultaat staat voorop.

8. Afspraak = Afspraak

We zijn niet van de kleine lettertjes en op onze strepen staan. We zijn wel voor duidelijkheid: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Wie zijn onze klanten