Telefonie

Crystal Networks levert slimme telefonieoplossingen op basis van de nieuwste technieken. Zowel op het gebied van vaste (IP-) telefonie als mobiele telefonie staan gemak, bereikbaarheid en flexibiliteit voorop. Aan de achterkant realiseren wij dit met geavanceerde technieken van verschillende leveranciers, aan de voorzijde bieden we u gebruiksvriendelijke webportals, apps en flexibele maandabonnementen. U heeft zelf de volledige controle over uw bereikbaarheid.

Vaste telefonie

icon-vaste-telefonie-hover

Crystal Networks is een specialist op het gebied van IP-telefonie, oftewel telefonie via internet. De ontwikkelingen op dat gebied hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Er zijn inmiddels vele aanbieders en oplossingen op de markt, waardoor het voor u als klant steeds lastiger wordt om een goede keuze te maken. Doordat we met Crystal Networks zijn meegegroeid met de snelle ontwikkelingen kunnen we u altijd voorzien van een passend advies en (bijna) altijd een passende oplossing bieden. Van hosted telefooncentrales in de cloud tot geavanceerde IP-oplossingen on site, van zelfstandige flexwerker tot honderden werkplekken over meerdere (internationale) vestigingen.

Per 1 september 2019 stopt KPN volledig met met ISDN en analoge telefoonlijnen. Om uw bereikbaarheid te garanderen moet u gaan moderniseren. Gelukkig zijn er uitstekende alternatieven voor ISDN beschikbaar. Lees hier meer over ISDN overstappen.

Telefonie via internet leent zich uitstekend voor hosted oplossingen in de cloud. Uw telefooncentrale staat in onze goed beveiligde datacenters en u heeft op locatie alleen een goede internetverbinding en onze IP telefoontoestellen nodig. U beheert zelf al uw instellingen online. Doordat de centrale in de cloud staat, is uw telefonie niet meer locatie gebonden en sluit u eenvoudig meerdere vestigingen of een thuiswerker aan. Optimale flexibiliteit en bereikbaarheid.

Dienstbeeld MV

Er zijn uiteraard ook situaties die zich minder goed lenen voor een hosted oplossing. Denk daarbij aan de zorg, waar veelal lokale koppelingen gewenst zijn met zorg- of alarmsystemen of waar een fallback naar traditionele ISDN- lijnen een must is. Ook voor die situaties beschikt Crystal Networks over de juiste ervaring, kennis en natuurlijk de technische oplossingen.

Per 1 september 2019 stopt KPN volledig met met ISDN en analoge telefoonlijnen. Deze traditionele manier van telefoneren gaat al sinds eind jaren ‘90 mee. Ontwikkelingen op het gebied van de cloud en internet hebben ervoor gezorgd dat deze techniek inmiddels achterhaald is.

Om uw bereikbaarheid te garanderen moet u gaan moderniseren. Gelukkig zijn er uitstekende alternatieven voor ISDN beschikbaar. Met meer mogelijkheden, meer flexibiliteit en tegen lagere kosten.

Maakt u binnen uw organisatie nog gebruik van ISDN? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk over te stappen naar IP-telefonie. Crystal Networks ondersteunt u hier graag bij! 

ISDN overstappen

Mobiele telefonie

Iedereen heeft vandaag de dag een mobiele telefoon en steeds vaker is deze van ‘de zaak’. Altijd bereikbaar zijn was lange tijd de trend, maar inmiddels hoor je juist steeds vaker dat men ‘gecontroleerd bereikbaar’ wil zijn. Crystal Networks biedt eigen mobiele abonnementen onder de naam Crystal Mobile, die voor al deze situaties een oplossing bieden. We maken gebruik van het meest betrouwbare mobiele netwerk van Nederland en hebben daarop onze eigen flexibele abonnementen samengesteld met een aantal unieke functionaliteiten. Denk daarbij aan een bereikbaarheidsmatrix, waar u uw eigen profielen kunt samenstellen en bijvoorbeeld meerdere telefoonnummers op één sim-kaart, waaronder ook vaste nummers. U kunt afrekenen per minuut of een bundel voor onbeperkt bellen afnemen en u zit nergens aan vast. Alles is per maand opzegbaar of te wijzigen.

icon-mobiel-intergratie-hover

Crystal Networks biedt SIM Only abonnementen in verschillende vormen. U kunt afrekenen per minuut of samengestelde bundels afnemen met een aantal minuten en Mb’s voor mobiel internet. Al deze abonnementen beschikken over de extra functionaliteiten zoals hierboven beschreven, maar bovenal zijn het flexibele abonnementen. U krijgt bij Crystal Mobile geen bonus of gratis toestel, maar wel voordelige abonnementen, welke per maand opzegbaar zijn of te wijzigen naar een andere bundel. Ook een overstap naar Vast-Mobiel integratie is op elk gewenst moment mogelijk als u eenmaal bent aangesloten op Crystal Mobile.

Heeft u geen telefonie nodig, maar alleen veel snelle Mb’s voor uw tablet of dongel, dan heeft u genoeg aan een Data-Only abonnement van Crystal Mobile. U kunt kiezen voor bundels van 50 Mb tot wel 8 Gb per maand, naargelang uw gebruik, en ook deze Data-Only abonnementen zijn bij ons altijd flexibel opzegbaar of te wijzigen. Heeft u al een SIM-Only abonnement met een data bundel? Dan bieden we een unieke multi-sim oplossing, waarbij u een tweede simkaart kunt koppelen aan uw abonnement voor datagebruik in uw tablet of dongel.

telefonie

Vast-mobiel integratie

icon-vast-mobiel-intergratie-hover

Crystal Networks biedt de nieuwste technieken op het gebied van IP-telefonie en mobiele telefonie. Maar de mooiste techniek is toch wel dat we deze ook kunnen combineren, waardoor uw mobiele telefonie volledig wordt geïntegreerd in uw vaste telefonie. Dit wil zeggen dat uw mobiele toestellen zich gewoon gaan gedragen als vast toestel, met alle bijbehorende functionaliteiten van de telefooncentrale. U kunt intern doorverbinden naar uw mobiele collega’s onderweg of thuis. Of u neemt een boodschap aan, want u ziet ook of deze mensen in gesprek zijn op hun mobiele telefoon. De vast-mobiel gebruikers kunnen op hun beurt intern bellen naar collega’s op kantoor of andere vast-mobiel gebruikers en sturen naar klanten desgewenst het vaste afzendernummer van kantoor mee.

Met Managed Mobile worden uw mobiele abonnementen geïntegreerd in de hosted telefonie oplossing van Crystal Networks. In de online telefooncentrale kunt u het mobiele toestel beheren alsof het een vast toestel is. Deze kan meedoen in een groep of wachtrij, u kunt elk gewenste afzendernummer instellen en u kunt doorschakelingen instellen naar bijvoorbeeld de receptie als men bezet is of niet beantwoord. De Managed Mobile abonnementen zijn net als SIM-Only in verschillende varianten af te nemen. Met of zonder data, afrekenen per minuut, in een bundel of onbeperkt bellen met 1 Gb, 2 Gb tot zelfs 36 Gb data.

Met Mobile Connect kan Crystal Networks vast-mobiel integratie leveren op vrijwel iedere IP-telefooncentrale. Deze abonnementen maken het mogelijk om onze eigen on site oplossingen te integreren met mobiel, maar ook telefooncentrales van derden kunnen in veel gevallen gecombineerd worden met de vast-mobiel oplossing van Crystal Networks.