“Ze denken heel goed mee in onze stormachtige ontwikkeling.”

  • Actief bij Crystal Networks sinds: 2013
  • Diensten: ICT beheer, Clouddiensten, Netwerk en Wifi
  • Aantal medewerkers: 80 – 100
  • Vestigingen: Houten
  • Branche: Fitness
Matrix

Matrix Fitness is onderdeel van het in Taiwan gevestigde Johnson Health Tech, de snelst groeiende producent van professionele fitnessapparatuur ter wereld. De Nederlandse vestiging staat in Houten en belevert de hele Benelux. De afgelopen jaren maakte Matrix Fitness een explosieve groei door. Crystal Networks levert het beheer van diverse IT-diensten en telefonie. Managing Director Marco Vonk maakt duidelijk waarom ze Crystal Networks het volle vertrouwen gaven.

 

“De behoefte aan een dergelijke partner begon enige jaren geleden echt urgent te worden. Op advies van een aantal relaties hebben we toen contact gezocht met Crystal Networks. We hebben ze hier uitgenodigd om kennis te maken en om samen te inventariseren wat nu precies onze behoeften zijn en met welke diensten zij daarop zouden kunnen aansluiten. Op basis daarvan heeft Crystal Networks een voorstel gedaan, compleet met bijbehorende prijs. Een heel helder en krachtig aanbod waarmee we zonder moeite akkoord konden gaan. Wij moeten – en dat is echt cruciaal – volledig kunnen vertrouwen op de expertise van een externe partner. Dat vertrouwen straalde Crystal Networks uit tijdens het hele voortraject. In de gesprekken werd bovendien duidelijk dat ze uitstekend aanvoelden waar onze behoeften lagen. Er was echt sprake van wederzijds begrip. En dan groeit al gauw het vertrouwen dat ze ook bij volgende stappen de adequate ondersteuning kunnen bieden. We wisten dat we niet verder hoefden te zoeken.”

“We nemen een compleet pakket aan IT-diensten van Crystal Networks af. Dus alle technische support, on site support, hosting van website en e-mailverkeer (365), maar ook alle hardware zoals PC’s, laptops en tablets. Daarnaast hebben wij enkele applicaties draaien in het datacenter van Crystal Networks. Dat was een belangrijke eis van ons.  Vanuit de internationale, wijdvertakte structuur van de holding hebben we namelijk te maken met diverse programma’s die allemaal op verschillende servers draaien. Met toestemming van het moederbedrijf hebben we – vanwege efficiency en betrouwbaarheid – voor deze oplossing gekozen. Crystal Networks heeft daarin heel constructief met ons meegedacht.”

 

Als laatste kan Marco het volgende zeggen over de samenwerking tussen Crystal Networks en Matrix Fitness: “Een korte typering van Crystal Networks: ze zijn kundig en beschikken over de vereiste expertise, maar het allerbelangrijkste is dat ze heel goed in staat zijn mee te gaan en mee te denken in de stormachtige ontwikkeling die wij op dit moment als Matrix Fitness doormaken!”

Tjeerd