“Ik heb Crystal Networks als een betrouwbare en eerlijke partij ervaren.”

  • Actief bij Crystal Networks sinds: mei 2017
  • Diensten: Managed Voice en FttH
  • Aantal medewerkers: 6
  • Vestiging: Almere
  • Branche: Hypotheken en verzekeringen
Huis_Hypotheek 900x900

Huis & Hypotheek Almere Stad biedt onafhankelijk en persoonlijk financieel advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. De centrale organisatie bestaat al meer dan 25 jaar. Huis en Hypotheek Almere Stad bestaat sinds 2009. Al meer dan 25 jaar helpen zij iedereen die zijn financiën goed op orde wil hebben, van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen. In mei 2017 is Huis & Hypotheek Almere Stad verhuisd naar Almere Poort. Carolien Schut, erkend financieel adviseur vertelt wat Crystal Networks heeft kunnen betekenen in het nieuwe pand.

“In eerste instantie wilden we een verbinding op de nieuwe locatie aanvragen via onze vorige leverancier KPN. Twee weken voor de verhuizing hadden wij helaas nog niks van hen gehoord en toen begonnen wij ons wel zorgen te maken of het goed zou komen. Wij wisten dat een klant van ons bij een telecom bedrijf werkt (een leverancier van Crystal Networks). Wij hebben hem gevraagd of hij ons verder kon helpen. Zodoende zijn wij bij Crystal Networks terecht gekomen en hebben wij hen gevraagd of zij de uitdaging aandurfden om in een zeer korte tijd zowel een verbinding als telefonie te leveren in ons nieuwe pand.”

In samenwerking met de leverancier heeft Crystal Networks binnen twee weken een FttH verbinding en telefonie kunnen leveren op de nieuwe locatie in Almere. “Wij hadden voorheen een heel simpel bellen en internet pakket waar niet zo heel veel bij zat. Qua telefonie was er niet veel meer mogelijk dan mobiel (geen mobiel, gewoon met het toestel doorverbinden) doorverbinden. Op zo’n moment geldt dat wat je niet hebt, dat mis je ook niet, dus het was op zich prima werken. Maar als je eenmaal de mogelijkheden ziet die wij nu hebben heeft dat wel vele voordelen. Zo is het erg fijn dat je berichten op een antwoordapparaat gemaild krijgt en meteen vanuit de mail een bestand kan openen om de boodschap af te luisteren. Wij hebben na werktijd een ingesproken tekst met een Out of Office melding. Laatst was ik langer aan het werken en verwachtte ik nog een aantal telefoontjes. Toen heb ik makkelijk online de tijden kunnen overschrijven, zodat ik langer bereikbaar was.”

Huis en Hypotheek Almere Stad ervaart de samenwerking met Crystal Networks als betrouwbaar. “De prijs in verhouding met de dienstverlening is goed. Daarnaast heb ik Crystal Networks als een betrouwbare en eerlijke partij ervaren. Heb ik niet alleen ervaren, maar dit gevoel heb ik nog steeds. Het is prettig dat ik nu iemand kan bellen als iets niet goed werkt of als ik iets aangepast wil hebben. De support is erg toegankelijk. Zo wilden wij bij de opening voor the time being een doorschakeling geregeld hebben. Het is dan fijn om te merken dat het meteen opgepakt wordt!”

Stefanie