Stefanie de Boer

Even voorstellen... Stefanie de Boer

Hoi, deze keer is het mijn beurt! Ik ben Stefanie de Boer, 33 jaar en woon in Utrecht.

Bij Crystal Networks vervul ik de rol van Projectcoördinator van de Telecom afdeling. Ik zorg ervoor dat alle diensten tijdig worden aangevraagd bij onze leveranciers, de hardware beschikbaar is en dat onze supportengineers worden ingepland om bij nieuwe en bestaande klanten telefonie en internetdiensten te leveren. Daarnaast ben ik samen met mijn collega Tom het eerste aanspreekpunt voor orders, diensten en algemene vragen.

Na een tijd gewerkt te hebben in de Gassector, heb ik 4 jaar geleden de overstap gemaakt naar de Telecomsector. Inmiddels werk ik al meer dan 2,5 jaar bij Crystal Networks en probeer ik mijn mannelijke collega’s een beetje in het gareel te houden 😉

Naast mijn werk hou ik me graag bezig met sporten en gezondheid. Zo ben ik naast het werk bezig met een studie tot Vitaliteitscoach en loop ik graag hard. Volgend jaar hoop ik ingeloot te worden voor de Londen Marathon, wat me helaas de afgelopen 3 jaren nog niet is gelukt. Daarnaast vind ik het leuk om mijn huis vol te zetten met planten en ga ik graag een avondje of dagje op stap of naar een festival.

Stefanie