Gerard Kranendonk

Even voorstellen... Gerard Kranendonk

Hallo. Mijn naam is Gerard Kranendonk, 59 jaar jong en ik woon, samen met mijn vriendin, in het pittoreske plaatsje Gerwen. Een klein dorp in de nabijheid van Nuenen/Eindhoven.

Gezamenlijk hebben we vier volwassen kinderen en inmiddels drie kleinkinderen. De vierde is op komst en wordt verwacht in Augustus. Mijn hobby’s zijn motorrijden, mountainbiken en golfen.

 

InterPhone Systems

Tot voor kort was ik eigenaar van het bedrijf InterPhone Systems uit Eindhoven.

Vanwege gestage groei kwam ik in 2018 op het kruispunt; uitbreiden door personeel aan te nemen of samenwerking zoeken met een andere organisatie.

Op hetzelfde moment werd ik benaderd door Edwin van Buren met de vraag of ik een samenwerking met Crystal Networks zag zitten.

Na enkele oriënterende gesprekken kwam ik al gauw tot de ontdekking dat onze visie en klantbenadering erg overeenkwamen.

De no nonsense manier van werken, de flexibiliteit en altijd een stap extra willen doen voor onze klanten spraken mij erg aan.

Een plezierige bijkomstigheid was dat ik weer kon samenwerken met mijn zoon Patrick die als service coördinator bij Crystal Networks werkt.

Overname door Crystal Networks

In februari 2019 heb ik dan ook besloten de activiteiten van InterPhone Systems over te laten nemen door Crystal Networks.

Voor Crystal Networks beman ik inmiddels een kantoor in Veldhoven vanwaar ik met veel plezier de voormalige klanten van InterPhone Systems en Bee-Connected met raad en daad bijsta.

Op zowel technisch als commercieel gebied kunnen klanten contact met mij opnemen voor een goed advies en passende oplossingen.

Heeft u een vraag voor Gerard? Of wilt u meer weten over de overname van InterPhone Systems? Neem dan gerust contact op via gerard@crystal-networks.com

Gerard Crystal Networks
Mathilde van Doorn