Robin van Lienden

Even voorstellen... Robin van Lienden

Mijn naam is Robin van Lienden, ik ben 24 jaar oud en woon in Elst (Utrecht). Dit is een boerendorpje in de buurt van Rhenen en Veenendaal.

In December 2018 heb ik samen met mijn vriendin een nieuwbouwhuis gekocht in Zaltbommel. Deze wordt begin 2020 opgeleverd, dus dat is nog afwachten geblazen.

Sinds April 2019 ben ik in dienst bij Crystal Networks. Hier zit ik op de afdeling IT support, daar kom ik veel in contact met klanten van Crystal Networks.

Ik streef er altijd naar om de problemen van klanten zo snel mogelijk op te lossen. Elke dag zijn er weer andere vraagstukken en problemen om op te lossen. Soms is dit een uitdaging maar toch probeer ik mezelf altijd tot het uiterste te drijven.

Naast het werk volg ik vanuit Crystal Networks studies om mijn kennis te vergroten en deze kennis toe te passen in de praktijk.

In mijn vrije tijd knutsel ik aan computers uit de buurt. De meeste mensen weten mij inmiddels al wel te vinden. Als ik niet bezig ben met computers, dan loop ik ergens over een woonboulevard met mijn vriendin te kijken naar spullen voor het huis. Verder heb ik een zwarte labrador waarmee ik veel wandel door de bossen.

Hopelijk spreken we elkaar snel via de telefoon, mail of face-to-face bij Crystal Networks!

Robin Crystal Networks
Mathilde van Doorn