Within Reach

Within Reach neemt Crystal Networks over

Na bijna 10 jaar met veel plezier gewerkt te hebben aan de opbouw, ontwikkeling en groei van Crystal Networks hebben wij besloten om de volgende stap te zetten in onze ontwikkeling. Voor het verwezenlijken hiervan neemt Within Reach, een Europese speler op het gebied van Telecom & ICT, per direct Crystal Networks over. Within Reach heeft duidelijke groeiambities, ondersteund door een sterke investeerder, investeringsmaatschappij Waterland, die naadloos aansluiten op onze toekomstvisie.

Persoonlijk contact, flexibiliteit en servicegerichtheid blijven gewaarborgd

Voor het invullen van deze visie is het van essentieel belang optimale service te kunnen blijven bieden en dat wij onszelf kunnen blijven professionaliseren. Hiervoor is onder meer schaalgrootte, nog meer goede mensen, capaciteit en kunde nodig. Daarnaast verwachten onze klanten en relaties, terecht, te allen tijde kwaliteit en service, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen business. Met deze stap krijgen wij meer slagkracht en middelen tot onze beschikking om hieraan te kunnen blijven voldoen.

Voor onze relaties mag en zal er niets veranderen. Persoonlijk contact, flexibiliteit en servicegerichtheid blijven de belangrijkste pijlers van onze dienstverlening. De mensen en contactpersonen blijven hetzelfde en zullen onze relaties vanuit Houten of Veldhoven blijven bedienen.

Within Reach

Naamsverandering van Crystal Networks naar Eazit

Als organisatie gaan wij stapsgewijs integreren met een ander bedrijf van Within Reach in Nederland en dat is Eazit uit Amsterdam. Onder die naam zullen wij over niet al te lange termijn samen verder gaan (verwachting begin 2020). Naast Veldhoven en Houten krijgen wij er dus een 3e locatie bij in Nederland.

Wij geloven 100% in deze stap en Edwin blijft dan ook werkzaam in het bedrijf met een nieuwe rol als eindverantwoordelijke voor Eazit. Met meer capaciteit, kennis en kunde in huis willen wij graag een volgende stap zetten in onze ontwikkeling en onze klanten helpen met het uitbouwen van hun business. Wij zien uit naar een succesvol vervolg!

Het persbericht kunt u hier lezen.

Mocht u vragen hebben over deze overname, neem dan gerust contact op met Edwin van Buren, Directeur van Crystal Networks. Bellen kan via 030 200 6061 of u stuurt een mailtje naar edwin@crystal-networks.com.

Mathilde van Doorn