Elektrotechniek

Met een eigen afdeling Elektrotechniek heeft Crystal Networks de specialisten in huis om zelf alle benodigde elektra en datanetwerken aan te leggen voor onze Telefonie, ICT en Internet diensten. Maar we hebben ons daarnaast ook specifiek gespecialiseerd in producten en diensten op het raakvlak van ICT en Elektrotechniek, zoals elektronische toegangscontrole en IP-camera systemen. En ook uw intercom met deuropener, gekoppeld aan uw hosted telefooncentrale, installeren wij volledig in eigen beheer.

icon-data-en-elektra-hover

Data en Elektra

De snelheid van uw netwerk is afhankelijk van de zwakste schakel, dus een kwalitatief hoogwaardige infrastructuur is minstens zo belangrijk als de diensten die erover heen gaan.

Onze elektro monteurs zijn dan ook niet zomaar elektriciens, maar engineers met brede kennis en inzicht in de diensten die van het netwerk afhankelijk zijn. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige merken zoals Panduit en kunnen onze netwerken desgewenst gecertificeerd opleveren.

icon-toegangscontrole-hover

Toegangscontrole

Traditionele toegangscontrole betekent het bijhouden van sleutelplannen en veel gedoe en kosten bij verlies of diefstal; voor nieuwe sleutels of zelfs het vervangen van sloten. Dat vinden wij bij Crystal Networks niet meer van deze tijd. Bovendien willen we overal meer inzicht en controle, dus ook op het gebied van toegang.

Met de elektronische toegangscontrole systemen van SALTO bieden we een unieke en flexibele oplossing om de toegang tot uw pand te organiseren. Van enkele gebruikers of deuren tot grote bedrijfsverzamelpanden of meerdere gekoppelde vestigingen. Met behulp van de geavanceerde SALTO software kunt u zelf uw deuren en gebruikers beheren met zones, toegangsniveaus, kalenders en tijdsplannen. Sleutels worden vervangen door tags of pasjes en deze zijn eenvoudig toe te voegen of te verwijderen. Het SALTO systeem maakt gebruik van een uniek data-on-card oplossing, waarbij updates via de tags wordt verspreid door het pand. Dit betekent dat enkele strategisch geplaatste online toegangspunten voldoende zijn en dat alle andere elektronische deurbeslagen geen bekabeling nodig hebben.

De oplossingen van SALTO werken met RFID-technologie en hebben daarbij alle toonaangevende standaarden geïntegreerd. Dit maakt het mogelijk om de tags en pasjes te combineren met meerdere toepassingen, zodat deze, naast toegangscontrole, ook gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld betaalsystemen of tijdregistratie. Dit gecombineerd met de enorme verscheidenheid van elektronische beslagen en cilinders, wandlezers, lockers, hangsloten, paniekstang oplossingen en software zorgt er voor dat Crystal Networks ook op het gebied van toegangscontrole altijd een passende oplossing kan bieden.

Salto
icon-camera-hover

Camerasystemen

Doordat we bij Crystal Networks beschikken over de combinatie van ICT kennis, netwerk kennis en jarenlange ervaring in elektrotechniek, kunnen wij onze camerasystemen van A tot Z installeren en configureren, inclusief de benodigde bekabeling.

Wanneer u meer controle en inzicht wenst over wie zich wanneer op uw terrein of in uw pand begeeft, kunt u bij Crystal Networks terecht voor diverse camerasystemen op basis van IP. Dit kan een enkele camera zijn bij uw entree, bijvoorbeeld als aanvulling op uw intercom. Maar dankzij onze zeer schaalbare oplossingen van Acti, kunnen wij ook een volledig terrein, parkeergarage of een bedrijfsverzamelpand in beeld brengen.

De beelden kunnen live getoond worden op een monitor, maar u kunt deze uiteraard ook opslaan op onze harddisk recorder om achteraf terug te kijken. Aangezien onze camerasystemen gebaseerd zijn op IP, kunt u de recorder gewoon opnemen in uw netwerk en de beelden overal terugkijken via een webbrowser. Het mooiste aan onze systemen is echter dat u hiervoor niet meer op locatie hoeft te zijn. Door middel van een app op uw iOS of Android toestel kunt u live volgen wat er in uw pand gebeurt. U kunt zelfs een push bericht ontvangen zodra één van uw camera’s beweging detecteert.