ICT

ICT beheer, hosting en (stapsgewijs) overstappen naar de cloud. Dat wilt u bij voorkeur onderbrengen bij één partij. Crystal Networks heeft alle expertise in huis en kan u adviseren wat op dit moment het beste bij u past. Daarnaast maken we natuurlijk graag een plan met u voor de toekomst.

icon-ict-beheer-hover

ICT-Beheer

ICT beheer van Crystal Networks wordt altijd uitgevoerd op basis van een op maat opgesteld servicecontract waarin werkzaamheden, uren en verantwoordelijkheden worden vastgelegd met betrekking tot:

  • Service Level Agreements (SLA)
  • Helpdesk met vastgestelde bereikbaarheids- en responsetijden
  • Support op afstand of op locatie
  • Monitoring en rapportages
  • Onderhoud en updates

De afhankelijkheid van uw ICT-systemen wordt steeds groter. Tegelijk worden de keuze mogelijkheden uitgebreider en complexer. Denk alleen al aan de opkomst van ‘de cloud’. Crystal Networks heeft de expertise in huis om u het best passende advies te geven. U hoeft niet voorop te lopen, maar u wilt zeker niet achterblijven; U wilt een oplossing die op dit moment het beste voor u werkt en die flexibel genoeg is om mee te groeien met de tijd en uw behoeftes.

Welke oplossing dan ook het beste bij u past, met ICT beheer van Crystal Networks bent u verzekerd van alle controle en beheer faciliteiten die nodig zijn om uw systemen optimaal te laten presteren. Denk daarbij aan constante monitoring, preventieve updates en onderhoud, back-up van uw data en natuurlijk een goed bereikbare helpdesk.

Hosting en Cloud diensten

Wanneer u er voor kiest om (een deel van) uw ICT onder te brengen in de cloud dan bent u bij Crystal Networks aan het juiste adres. Wij hebben de beschikking over een goed beveiligde datacenter locatie waar we uw (virtuele) servers kunnen hosten, beheren en onderhouden. Daarnaast zijn we gecertificeerd leverancier van de bekendste clouddienst van Microsoft, Office365 en bieden we vanuit ons datacenter ook eigen cloud diensten, zoals Backup Online en Hosted Antivirus. Dit alles met het oog op optimale zekerheid, veiligheid en flexibiliteit.

icon-cloud

Crystal Networks is gecertificeerd Microsoft partner en gecertificeerd leverancier van de bekendste online dienst van Microsoft, Office 365. Met Office 365 bieden we uw vertrouwde Office omgeving aan vanuit de cloud. Applicaties als Word, Excel, PowerPoint en natuurlijk Outlook kunt u online gebruiken, maar met een juiste Office 365 licentie heeft elke gebruiker ook recht om de volledige desktop versie van de Office 2016-toepassingen te installeren op 5 pc’s, Macs, tablets of telefoons. U hoeft niet te investeren in een eigen mailserver of Office licenties. Betaal eenvoudig per maand, per medewerker en u hebt altijd de laatste versie van het Office-pakket op al uw devices; Thuis, onderweg en op kantoor. E-mail, agenda’s en contactgegevens worden op al uw apparaten realtime gesynchroniseerd. Inhoud is dus altijd up-to-date, welk apparaat u ook gebruikt.

Vanuit ons eigen datacenter hebben we de mogelijkheid om diverse diensten aan te bieden vanuit de cloud. Een belangrijk voordeel hiervan is dat de oplossingen schaalbaar zijn en per maand kunnen worden afgenomen, zonder grote eenmalige investeringen. Twee diensten die we via deze weg aanbieden zijn Backup Online en Hosted Antivirus van ESET. Met Backup Online zorgen wij er voor dat op vastgestelde tijden een backup van uw data van een lokale server of werkstation naar ons datacenter wordt gemaakt. Met Hosted antivirus beschermen wij uw werkplekken en servers tegen spam, phishing, virussen, malware, spyware, enzovoort met de betrouwbare antivirus producten van ESET met wereldwijd meer dan 100 miljoen gebruikers. U heeft geen zorgen meer over het achterlopen op de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van virussen en andere bedreigingen. Alles wordt automatisch bijgewerkt en centraal beheerd door Crystal Networks. 

Of uw systemen nu draaien op hardware matige servers, virtuele servers of een combinatie daarvan in een hybride oplossing, in alle gevallen kan het interessant zijn om deze servers niet meer lokaal te installeren op uw (hoofd-) kantoor, maar deze te verplaatsen naar een centrale datacenter locatie. Door een private cloud te creëren  beschikt u nog steeds over uw eigen afgesloten netwerk, eventueel over meerdere vestigingen, maar profiteert u ook van de veiligheid en zekerheid van een datacenter. Crystal Networks biedt diverse mogelijkheden op het gebied van hosting en private cloud oplossingen. Zo bieden we colocatie, waarbij we uw servers fysiek in ons datacenter plaatsen, maar ook voor volledige of gedeeltelijke virtualisatie van uw servers hebben wij gecertificeerde specialisten in huis op het gebied van onder andere VMWare en HyperV.

icon-netwerk-wifi-hover

Netwerk en Wifi

Of u nu kiest voor lokaal werken of (gedeeltelijk) in de cloud, een vlekkeloze werking van uw ICT is in grote mate afhankelijk van een gedegen infrastructuur. Crystal Networks heeft de kennis én de mensen in huis om dit volledig voor u te verzorgen en te beheren.

Crystal Networks verzorgt de fysieke bekabeling van A tot Z, oftewel van patchkast tot outlet. We werken alleen met hoge kwaliteit materialen en kunnen onze netwerken gecertificeerd opleveren indien gewenst.

De netwerkspecialisten zijn vervolgens verantwoordelijk voor uw netwerkarchitectuur, opgebouwd vanaf uw firewall / router, switches, tot aan uw werkstation of Wifi Accespoint. Met name het gebruik van het Wifi netwerk wordt steeds intensiever en Crystal Networks kan daarom voorzien in diverse schaalbare oplossingen. Van enkel accespoint tot uitgebreide roaming netwerken met handover en loadbalancing tussen de zenders. Eventueel uit te breiden over meerdere vestigingen.

Tenslotte valt of staat alles met snelle, stabiele internetverbindingen. Met Internet van Crystal Networks heeft u keuze uit vele verschillende providers en netwerken en daarnaast de zekerheid dat uw verbinding van begin tot eind onder controle staat van uw vertrouwde leverancier.

telefonie